Skip to main content

Konferenser i Hawaii

Skrivet av matte den .

Genom mitt jobb så har jag lärt känna en del läkare så ibland extraknäcker jag några gånger per år när dom har konferenser. Nu i helgen så jobbade jag på en konferens för plastikkirurger. Det är andra gången som jag gör det och ämnet är otroligt intressant. Helt otroligt vad fåfänga många personer är. Dock är det inte bara fåfänga patienter utan även patienter som har medfödda men, cancer eller varit med om olyckor och behöver rekonstruktion för att återgå till ett normalt liv. För det så borde samhället vara evigt tacksamma att det finns plastikkirurger.

Anyway, vad jag vill skriva om är Hawaii som en destination för konferenser. När jag var yngre så undrade jag alltid varför företag lägger så mycket pengar på att åka till attraktiva destinationer för deras konferenser. Efter att ha varit på några så förstår jag varför. Man vill ”sälja” konferensen genom att få det att låta lockande samt att de närvarande har riktigt kul på konferensen när dom väl är där. Som förälder och med en fru till lärare så vet jag att inte bara barn utan även vuxna lär sig bättre då de är avslappnade och har kul.

För folk i Sverige så kanske Hawaii låter som en väldigt dyr konferensdestination. Men Hawaii är i stort sett ganska hyfsat när det kommer till totalkostnad. Flyg är dyrt men hotell och konferenslokaler är faktiskt snäppet billigare än andra populära destinationer som Las Vegas och Miami. Sedan så finns det mycket att göra i Hawaii som inte kostar något….typ stränder, hajkning, museum, etc. Det är därför turistmyndigheten här i försöker sälja Hawaii som en billigare men ändå exklusiv konferensdestination.

Aloha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *