Skip to main content

Kläder med Flasköppnare

Skrivet av matte den .

Det första jag tänker på är givetvis öl….för det säljs knappt någon annan dryck med kapsyl i USA. För några år sedan så började märket Reef sälja sandaler med flasköppnare undertill. Det var ju väldigt praktiskt om man är på stranden eller på kalas och glömde ta med sig en öppnare. Designern av de sandalerna måste ha saknat en ölöppnare någon gång och tänkt…”varför kan man inte lägga in en i mina skor?”.

Nu är det inte bara slippers (som man kallar sandaler här) som har öppnare. Nu finns det även shorts som kommer med insydd öppnare. När jag först kom till Hawaii så tyckte man det var coolt att dom syddle in en så kallad ”wax comb” (en liten kamm man skrapar av gammalt vax på surfbrädan med) i shortsen. När jag var och köpte nya boardshorts förra veckan så blev jag överraskad med en ölöppnare istället. Det har ju jag mycket mer användning av eftersom jag inte är en sådan trogen surfare.

Vilket är mer praktiskt kan man ju diskutera. Vad tycker Ni?

Aloha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *