Blandade Bilder

Skrivet av matte den .

Jag har lagt ner min sida på Posterous så här för jag över några bilder jag hade lagt upp där:

En gräshoppa på besök.
Vår väns landsköldpadda Morty.

En av de bästa lekplatserna (Aikahi, Oahu)

Ett riktigt kul ställe att miniputta (i Kaneohe, Oahu).

Kommentarer (2)

  • Intressant blogg! men jag saknar nån slags inforuta där man kan läsa lite mer om dig, hur du hamnade i hawaii osv.
    Ha det bra

  • Hej Joanna, tack för din kommentar. Jo, jag medger att jag har varit lite anonym av mig. Jag har varit ganska privat av mig och inte lagt ut mycket information om mig själv publikt på nätet. Men du har en bra ide…det är ju alltid intressant att veta lite om bloggaren. Jag kommer nog lägga upp en profil nästa vecka. Tack igen för feedbacken.

    Aloha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© Hawaiibloggen. All rights reserved.
 Powered by poké and beer.