Skip to main content

Tyst och Sommar

Skrivet av matte den .

Tyvärr har det varit tyst här ett tag och inte blivit så mycket inlägg om Hawaii. Jag har en hel del ursäkter….typ mycket att stå i på jobbet, trädgårdsarbete, samt att jag håller på att utveckla en iPhone app som tar en del tid. Återkommer mer om appen vid ett senare tillfälle…då den förhoppningsvis är godkänd av Apple. 😉

Nu är det väl hög tid för semester i Sverige. Vad jag kommer ihåg så går hela landet i stort sett på semester i juli. Hoppas ni har underbart väder och njuter av allt vad sommaren har att erbjuda. Får erkänna att jag saknar de långa kvällarna på västkusten men jag får hålla mig till nästa Sverige besök. Ha de fint! Aloha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *