Skip to main content

Boardshorts

Skrivet av matte den .

Det här är mina Quiksilver ”Eddie Would Go” boardshorts. Det var dom första boardshortsen jag köpte då jag kom till Hawaii. Snacka om bra kvalitet. Jag har använt dom åtminstone en gång i veckan i 15 år. Ibland använder jag dom nästan varje dag. Å andra sidan så är modet inte desamma längre. Numera är boardshorts längre och har midjesnöre istället för knappar. Sådan här bra kvalitet är väl behövt. Boardshorts är oftast tillverkade att ta mycket stryk då man är ute och surfar. Oftast är dom sydda av mjukt nylon vilket gör att dom är slitstarka och torkar satans snabbt…..något som är uppskattat då man åker ner till stranden utan ombyte.  Så nu får vi se hur länge dom verkligen kommer hålla. Förutom min Iron Maiden turné t-shirt från 1990 så har jag nog aldrig haft ett klädesplagg så här länge. 🙂

Om du bor i USA så är Zappos det bästa stället att beställa boardshorts online. Om du bor i Sverige kan du försöka Amazon eller Tradera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *