Skip to main content

Hotell på Oahu

Skrivet av matte den .

Först vill jag påminna att inget i Hawaii är billigt. Hotell är dyra.

Det finns så jättemånga hotell på ön Oahu att det skulle vara lönlöst att lista och skriva om alla här på Hawaiibloggen.

Annars så vill jag från egen erfarenhet rekommendera nedan hotell om ni kommer vistas på Oahu.

The Royal Hawaiian
Jag gifte mig faktiskt på Royal Hawaiian. Ett fantastiskt historiskt och väldigt exklusivt hotel som ligger mitt på Waikiki Beach. Räkna inte med några deals på det här hotellet. Det är i topp vad det gäller pris och klientel. Hotellet är vackert rosa och har precis genomgått en gedigen renovering. Fastän det ligger mitt i smeten så känns det väldigt avslappnande då man är inne på området. Strand, shopping och restauranter ligger väldigt nära. http://royal-hawaiian.com

Ihilani Resort and Spa [IHILANI ÄR NUMERA ETT FOUR SEASON HOTELL]
Långt ut på västsidan av Oahu ligger Ihilani Resort and Spa. Jag har bott här ett par gånger då min barndomsvän har varit på besök och gillar att spela golf på golfbanan intill hotellet. Det är väldigt skönt och avslappnande på hotellet. Jag måste dock varna att Ihilani ligger utanför allt vad gäller shopping, restauranter, och nattklubbar. Det finns ett par restauranter på hotellet men annars finns det inget nämnvärt inom 45 minuters bilfärd. Stranden är dock mycket härlig, hotellet är fint, och golfbanan ligger nära. Om jag skulle åka på så kallad staycation så blir det Ihilani. Det bör nämnas att bredvid hotellet så bygger dom nu ett Disney hotell. Så om ni gillar Disney men inte vill bo på självaste hotellet så är det inom gångavstånd från Ihilani.

Vill ni bo billigare i Hawaii så är hotellkedjorna Ohana Hotels & Resorts ochOutrigger Hotels & Resorts bra alternativ. Jag vet att jag inte har med några budgetalternativ på den här sidan. Jag startade den här bloggen innan ekonomin sunkade så jag får försöka få tag på några bra billiga hotell och skriva om dom här. Stay tuned!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *