Skip to main content

Blahlah

Skrivet av matte den .

Har ni någonsin hört talas om en blahlah? Nej, tänkte väl det. En blahlah har nog ingen svensk översättning men det används för en viss typ av man här i Hawaii. Någon som inte har mycket i huvudet….en som ofta får en att sucka. Det är nog en blandning av drägg och pucko.

I alla fall. Här har ni ett exempel på vad en blahlah skulle gjort istället för att låna en större bil eller betala för leverans:

Japp, det är en tvättmaskin som balanserar på stötfångaren samt fastspänd via bakfönstrena. Han såg faktiskt till att lägga lite papp mellan så det inte repar lacken.

Häromdan önskade jag att jag hade kameran med mig då jag åkte till affären. Det regnade ute men jag såg en gammal SUV bredvid mig som körde med öppet fönster. Konstigt tyckte jag….föraren blir ju våt. Men helt plötsligt så kom hans arm ut genom fönstret med en fönsterskrapa i handen, typ en sådan man finner på en bensinmack. Tydligen så hade hans vindrutetorkare gått sönder så han använde skrapan istället. Förvånar mig inte om han hade stulit den från närmsta mack. Suck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *