Hyr campingbil på Oahu

Skrivet av matte den .

Har du drömt om att sova på stranden och vakna upp till soluppgången fast inte vill släpa med dig ett tält eller böka med extra utrustning? Nu har du chansen!

Ett företag som heter Hawaii Surf Campers grundades för två år sedan och dom hyr ut specialutrustade campingbilar som du kan själv köra till tre olika privata campingplatser vid havet runtom Oahu. Kostnad $140-160/natt.

Camp Mokuleia

Destinationer du kan köra till är Camp Mokuleia på den mer tysta delen av North Shore, Malaekahana Beach Campground som ligger nära regnskog på nordöstra delen av Oahu, samt Bellows Air Force Station campground som ligger nära Waimanalo Beach på östra delen av ön.

Jag har själv campat på alla tre ställen men dock i tält och aldrig i en campingbil. Det låter riktigt kul! Alla tre ställen är fina och har något unikt, men skulle jag välja så var soluppgången från Malaekahana Beach en fantastisk upplevelse.

Malaekahana Beach

Sov gott!

Kommentarer (2)

  • Hej mitt namn är Simon och jag tillsammans med en kompis ska åka till Oahu för att hälsa på några kompisar som går bibelskola. Vi ska vara där 4-20onde oktober. Vi har kollat väldigt mycket på boende men det är väldigt dyrt. Jag tänkte därför kolla med dig om du känner någon eller har några kontakter som hyr ut sängplats för 2 killar. Vi är öppna för vad som.

    Med vänlig hälsning Simon

    • Hej Simon! Jag får ursäkta så mycket att jag inte kunde svara i tid. Jag har haft problem med emailen på bloggen. Men nu funkar det. Tyvärr ser det ut att ni redan har varit här. Hoppas allt löste sig. Ja, det är väldigt dyrt med boende i Hawaii.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© Hawaiibloggen. All rights reserved.
 Powered by poké and beer.