Jurassic World

Skrivet av matte den .

Nu har trailern för kommande filmen Jurassic World släppts och kan ses här:

Det har varit ett febrilt filmande här i Hawaii de senaste året. Jag och min son var med som statister i två scener. Det är ganska stor chans att min son kommer med i en av scenerna för han stod precis framför kameran. Mindre chans att jag syns för jag fanns längre bak. Den första scenenen vi var med i syns i trailern efter 50 sekunder…..där en massa folk står och väntar för att åka Gyrosphere.

Ser med spänning fram emot att se filmen på bioduken den 12e juni nästa år. 🙂

Aloha!

 

Kommentarer (2)

  • Hur var vädret på Hawaii i November och hittills i December? Har läst i tidningen att det var minusgrader på The Big Island och blev lite rädd för jag skulle vilja återvända till Oahu nästa år.

    • November kan vara ganska blött. December har varit underbart hittils…i alla fall i min åsikt – klar himmel och svala nätter. 🙂 Vad det gäller minusgraderna så är det längst upp på vulkanerna på Maui och Big Island. Närmare havet så blir det sällan kallare än 18c. Kolla gärna på min vädersida.

      Generellt sett så känns det som om somrarna blir varmare och vintrarna svalare sedans jag flyttade hit. Vet inte om det stämmer statistiskt sett eller om det bara är jag som börjar bli gammal och känslig. 😉 Får nog kolla upp det närmare. Havet vet jag dock att det har blivit varmare pga global warming.

      Aloha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© Hawaiibloggen. All rights reserved.
 Powered by poké and beer.