Skip to main content

Kampsporter i Hawaii

Skrivet av matte den .

question

Jag får en hel del frågor via email och som ni säkert vet så lägger jag upp vissa av dom frågorna här på bloggen. Oftast rör det sig flytt och jobb, men nu fick jag en fråga som ingen frågat innan:

– Är kampsporter, typ MMA, populärt i Hawaii?

Ja, det är det. Vi har två lokala ”kändisar” inom kampsport här: BJ Penn och Egan Inoue, vilka är båda involverade i olika MMA gym och fitness centers här i Hawaii. Den legendariske familjen Gracie, och deras kända brazilianska jiu-jitsu har också satt sina spår i Hawaii. Många här i Hawaii följer UFC på TV. Själv vet jag inte mycket om MMA då jag och min son mest varit engagerade i den mer filosofiska kampsporten Karate. Om Karate intresserar er, så kan jag rekommendera IKF Karate.

Träna på!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *