Orlando Florida
annonsera

Ny Point Break på Maui

pointbreak

Nu är det dags för en nyinspelning av filmen Point Break. Originalet kom ut 1991 med Patrick Swayze, Keanu Reeves och Lori Petty i huvudrollerna.

gerard-butler

Ingen vet än vem som kommer inneha rollerna i den nya versionen men dom har redan börjat spela in surf- och helikopterscener med stuntskådisar på Maui. Det ryktas att Gerard Butler kommer spela Bodhi samt att Big Wave legenden Laird Hamilton kommer vara med på ett hörn. David Valdes är producent och Ericson Core, som tidigare varit med att göra The Fast and Furious, är regissören av den nya Point Break.

Surfscenerna som spelats in på Maui tidigare i veckan har tagit plats på det kända spektakulära breaket Jaws, eller lokalt även kallat Peahi.

JAWS-Peahi-1-22-14

JAWS-Peahi

Vågårna på Jaws är så stora att man måste använda sig av tow-in, dvs man blir snabbt bogserad in i vågen av en vattenskoter.

Det är inte lätt att filma surfscener när man behöver stora vågor. Filmarna har följt vågor runtom världen de senaste månaderna och spanat på stället i Irland, Frankrike, Portugal, Spanien och Hawaii. När vågor i storlek 30-50 fot närmade sig Hawaii förra veckan så bestämde de sig snabbt för att skicka ut surfarna och upp med en helikopter i luften.

Dock är det bara en surfscen som spelas in här. Resten av filmen kommer spelas in i Europa till sommaren då dom har sammaställt alla skådisar.

Surf’s Up!

 

Spåra från din sida.

Kommentarer (5)

 • Avatar

  Per

  |

  Hallå!
  Kommer till Hawaii nästa vecka med min familj!
  O den ständiga frågan hur är vädret?

  Reply

  • Avatar

   mattias

   |

   Kul! Vädret ändrar sig inte så mycket här. Den vanligaste prognosen är sol, med några moln och regnskurar då och då. Dock så har det varit lite svalare den här vintern än normalt. Men det beror också var ni kommer befinna er. Som jag säkert nämnt någon annan stans på bloggen så är de västra och södra sidorna av öarna mer torrt och soligt, medans de östra och nordliga sidorna får mer moln och regn. Som turist vill man ju givetvis ha sol och värme….fast när man har bott här ett tag så är det väldigt skönt med regn. 🙂 Ha de så kul!

   Reply

   • Avatar

    Per

    |

    Tack för svaret!! en fråga till! Vi ska bo på Oahu men tänkte flyga till Maui någon dag! Har du någon koll på kostnader eller om det finns färdiga paketresor?

    MVH Per

    Reply

    • Avatar

     mattias

     |

     Ni kan flyga med hawaiianairlines.com eller iflygo.com. Jag vet tyvärr inte dagens priser men det ligger nog runt $100 enkel resa. Flygbolagen har paketresor….vet inte om någon annan har det….vissa hotel kanske. Ha de gott!

     Reply

 • Avatar

  Per

  |

  Ok! Tackar!:)

  Reply

Lämna en kommentar