Skip to main content

Ny Point Break på Maui

Skrivet av matte den .

pointbreak

Nu är det dags för en nyinspelning av filmen Point Break. Originalet kom ut 1991 med Patrick Swayze, Keanu Reeves och Lori Petty i huvudrollerna.

gerard-butler

Ingen vet än vem som kommer inneha rollerna i den nya versionen men dom har redan börjat spela in surf- och helikopterscener med stuntskådisar på Maui. Det ryktas att Gerard Butler kommer spela Bodhi samt att Big Wave legenden Laird Hamilton kommer vara med på ett hörn. David Valdes är producent och Ericson Core, som tidigare varit med att göra The Fast and Furious, är regissören av den nya Point Break.

Surfscenerna som spelats in på Maui tidigare i veckan har tagit plats på det kända spektakulära breaket Jaws, eller lokalt även kallat Peahi.

JAWS-Peahi-1-22-14

JAWS-Peahi

Vågårna på Jaws är så stora att man måste använda sig av tow-in, dvs man blir snabbt bogserad in i vågen av en vattenskoter.

Det är inte lätt att filma surfscener när man behöver stora vågor. Filmarna har följt vågor runtom världen de senaste månaderna och spanat på stället i Irland, Frankrike, Portugal, Spanien och Hawaii. När vågor i storlek 30-50 fot närmade sig Hawaii förra veckan så bestämde de sig snabbt för att skicka ut surfarna och upp med en helikopter i luften.

Dock är det bara en surfscen som spelas in här. Resten av filmen kommer spelas in i Europa till sommaren då dom har sammaställt alla skådisar.

Surf’s Up!

 

Comments (5)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *