God Jul

Skrivet av matte den .

Lite sent påtänkt för i skrivandes stund så sitter ni i Sverige med stora leenden och tittar på era nyöppnade julklappar. Men jag sitter fortfarande på jobbet och ska snart åka hem för att förbereda vår jul. Ikväll är det fest men julklapparna öppnar vi inte förrän imorgon, den 25e december.

Mele kalikimaka!

honolulu-hale-blue-tree

Bilden ovan är hur borgmästarens byggnad ser ut under jultid. Fantastiskt fint. Bilden är coppad från Honolulu Notes.

Det blir nog lugnt några dagar nu. Ska ta ledigt för att hajka och spela fotboll med grabben, samt ägna mig åt lite trädgårdsarbete. Vi höres nästa år!

Kommentarer (2)

  • Hallå gubben!! Kollade golfen och kom att tänka på min gamla ”bästis”. Googlade o upptäckte the master of social networks!! Själv är man en bakåtsträvare som inte gillar det de kallar facebook….Telefonen finns ju än så jag ”skryter” via den än så länge!!!! väldigt fin och informativ hemsida du har, får kolla in den mer ingående när det blir dags att åka över med familjen. Hus,vovve,2 bilar,en underbar son på 3 år är min status just nu. Nu när man ser på golfen så saknar man den lilla ön som fan. Hoppas du & Julie och barnet/barnen har det underbart. Hälsa henne så gott by the way! Såg en golfspelande Matte på hemsidan, PR trick eller du spelar igen?? Spontana tanken är ju att du bara äter den goda maten..
    Hade varit grymt o träffa dig en vacker dag/M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© Hawaiibloggen. All rights reserved.
 Powered by poké and beer.