Nya Hunger Games inspelad i Hawaii

Skrivet av matte den .

Tidigare inlägg var en lista över filmer och TV-serier inspelade i Hawaii. Nu har jag fått reda på att delar av nya Hunger Games blev inspelad i Hawaii förra hösten (2012). Dom trivdes tydligen väldigt bra här och det är ju ingen överraskning.

Här är några platser dom filmade Hunger Games – Catching Fire:

Strandscener i Turtle Bay (filmade i bukten och bodde på hotellet)

tb

Djungelscener i Manoa Falls (som jag bloggat om här)

manoatrail

Happy Watching! Aloha!

 

Kommentarer (3)

 • spännande!! har inte sett filmen än men det måste jag göra snart. 🙂
  Jo, jag har en fråga till dig förresten innan jag glömmer bort. Vilka mataffärer skulle du rekommendera om man utgår från ett ekonomiskt perspektiv. Som fattig student känns det ibland som om man lägger väldigt mycket pengar på mat och ville bara höra om det finns billigare alternativ. Där jag handlar just nu är walmart och don quijote.

  • Hej Sanna, ska försöka svara på din fråga. För andra läsare, så kan jag nämna att de vanliga mataffärer som finns (bortsett från små kvartersbutiker) här i Hawaii är: Foodland, Times, Safeway, Walmart, Whole Foods, och Don Quijote (Japansk).

   Generellt så är Walmart billigast och Whole Foods dyrast. Men man får vad man betalar för. Walmart har inte lika stort utbud som andra och kanske inte lika bra kvalitet. Whole Foods är riktigt dyrt pga av att dom bara säljer ekologisk mat och mat från småbönder. Själv handlar jag mest på Safeway, vilket inte är bland dom billigaste men dom har bra deals ibland om man har deras rabattkort (vilket är gratis).

   Sanna, om du bor i närheten av Walmart och Don Quijote så är de kanske de bästa alternativen. Don Quijote kan dock vara lite dyrare än andra och säljer ibland utgångna varor. Anyway, i många fall så beror det på vad man köper. En mataffär kan vara billigast på vissa saker men dyrast på andra. Se bara till att hålla dig borta från affärer i turistområden som Waikiki då dom lägger på stor marginal. Skaffa ett rabattkort på Safeway och Foodland och se om du sparar något.

   Happy Shopping!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© Hawaiibloggen. All rights reserved.
 Powered by poké and beer.