Skip to main content

Ny DSLR Kamera

Skrivet av matte den .

Jag har en svaghet för kameror. Det blir att jag köper ny ganska ofta. Men nu har jag hittat en som jag verkligen gillar och som jag tror att jag kommer använda ett bra tag framåt.

pentaxk30

Det nyaste inköpet är en Pentax K-30 med ett 18-135mm objektiv. Både kamerahuset och objektivet är ”weather resistant”. Det betyder inte att jag kan bada med kameran, fast det är inga problem att stå och fota i regn eller snö….eller på stranden där det flyger sand. Sand!? Ja, jag har en vän som är fotograf och fotar på stranden ganska ofta. Fastän hon har en Canon kamera som kostar skjortan så måste hon skicka in objektiven till Canon för rengöring 1-2 ggr om året. Sand inuti linserna är inget kul så jag hoppas det inte blir några problem med den här kameran.

Anyway, den här kameran känns gedigen och ser ut att bli en bra investering. Nu när man har två barn och reser ganska mycket så är ju en bra kamera högt på prioriteringslistan.

Aloha!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *