Skip to main content

Vandrarhem i Hawaii, Del 2

Skrivet av matte den .

Mitt tidigare inlägg om vandrarhem i Hawaii täckte tyvärr bara vandrarhem på ön Oahu. Oahu är klart den mest besökta ön men jag förstår att vissa av er resenärer även vill bo billigt på de andra öarna. Vandrarhem (hostel) är inte så vanligt i Hawaii men det finns faktiskt några. Till skillnad från ställena på Oahu så har jag inte bott på några av dessa nedan utan går efter vad jag har hört från andra. Det kan vara en bra ide att läsa vad folk har att säga om det här ställena på TripAdvisor. Jag har inkluderat länkar till TripAdvisor, som är en bra källa.

Vandrarhem på ön Kauai:

Jag vet inte mycket om Honu’ea International Hostel men det ligger på östkusten av Kauai och är väldigt billigt om man jämför med hotel. Wifi täcker hela vandrarhemmet och är inkluderat i kostnaden. Dom har kabel-tv i det gemensamma rummet. TripAdvisor.

Inte långt därifrån ligger Kauai Beachhouse Hostel. Dom har också gratis wifi och även gott om parkering.  TripAdvisor.

Vandrarhem på ön Maui:

The Northshore Hostel får bra betyg på många resebloggar och review-sajter. Dom ligger inte så långt från Kahului flyplats så det är lätt att ta sig dit. Frukost, wifi, skjuts från flygplatsen och annat är inkluderat. TripAdvisor.

Vandrarhem på ön Big Island:

På östsidan av Big Island ligger historiska Hilo, en liten stad som verkar ha stannat i tiden. Alla är supervänliga och avslappnade. Där ligger Hilo Bay Hostel, som är ett fint och uppskattat vandrarhem bland många. Dom erbjuder gratis wifi, parkering och kaffe, men har även kök, bankomat och tvättmaskiner till förfogande. TripAdvisor.

Jag vet inte om Island Paradise Inn klassas som ett vandrarhem men dom har väldigt låga priser och enkelt boende så jag tar med det här då dom får ganska bra betyg på olika sajter. Dom har dock ett krav på att man stannar 3 nätter minimum. Kom ihåg att Big Island är en väldigt stor ö så hyrbil är ett måste. TripAdvisor.

Lycka till med bokningen och boendet. Aloha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *