Skip to main content

Svenska Spotify Utomlands

Skrivet av matte den .

Jag skrev ett tag sedan att jag bygger en HawaiiBloggen playlist på Spotify så ni kan lyssna på musik relaterat till Hawaii. Själv lyssnar jag ganska mycket på svensk musik. Problemet är att amerikanska Spotify inte har mycket svensk musik i deras databas……närmare sagt ingen svenskspråkig musik. Hur gör jag då för att lyssna på artister som Lånad Tid, Melissa Horn, Sean Banan, m.m.?

Jo, jag upptäckte att det fanns en lösning för oss utlandssvenskar:

1) Skapa ett nytt Spotify konto när du är i Sverige, eller be någon göra det åt dig.
2) Uppgradera ditt konto till Premium (99kr per månad)

Det är allt. Anledningen till att du måste uppgradera ditt konto är för att ett svenskt gratiskonto bara funkar från utlandet i 14 dagar. Med Premium kan du även lyssna på din mobil och iPad, vilket inte går med gratiskontot.

För mig är jag alldeles supernöjd med Spotify. Helt klart den bästa musiktjänsten!

Aloha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *