Skip to main content

Natt och Morgon

Skrivet av matte den .

Det är två tider på dygnet som jag trivs som bäst. Det är natten och tidig morgon. Vad är det med natten. Jo, jag gillar vyn av gatu- och billyktor, jag gillar det tysta och stillsamma mörkret. Det ger mig ro. Det spelar inte roll om jag kör bil eller vandrar på stadens gator. Natten ger mig en härlig känsla. Tyvärr missar man ju mycket av natten då sömnen tar över de timmarna. Men innan jag går och lägger mig så får jag i alla fall en fin utsikt över stadsmörkret från vår altan och gatan vi bor på. Det är dock inte bara i Hawaii som natten är så skön utan även på andra ställen jag har bott.

Morgonen är också väldigt härlig. Jag minns det från när jag var i scouterna och vaknade upp i tält under soluppgången. Samma känsla under militärtjänsten. En fantastisk känsla att vakna upp, känna lukten av den nya dagen och se solen gå upp. Det fick jag uppleva på golfbanan i morse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *