Skip to main content

Öl med lime

Skrivet av matte den .

Jag tittade på TC Cribs häromdan och hörde att dom gillade Bud Light Lime på Posterous huvudkontor i San Francisco. Jag har aldrig varit mycket för smaksatt öl men eftersom jag gillar Posterous så gav jag det en chans.

Fy fan säger jag bara. Det var den värsta ölen jag smakat. Limesmaken är alldeles för stark och för söt. Det smakar som om dom blandat limeläsk i ölen. När jag var yngre så var jag fascinerad av den Engelska drycken Shandy men det här var fruktansvärt. Det blir ingen mer Bud Light Lime för min del.

Förresten, det är många som gillar att trycka ner en lime klyfta i deras mexikanska öl. Jag har aldrig förstått mig på det. Jag dricker det hellre rent. Jag har aldrig tyckt citrus och öl passar ihop. Släng fram några salta nötter istället. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *