Skip to main content

Soluppgångar

Skrivet av matte den .

Jag bor på östra sidan av ön Oahu, även kallad Windward Oahu eftersom vindarna kommer från öst. På grund av läget så får vi soluppgångarna och dom kan göra starten på dagen mycket behaglig. Den här veckan har soluppgångarna varit fantastiska. Då vi inte ser solen direkt från vårt hus så får vi nöja oss med att titta hur solen lyser upp den vackra och dramatiska bergskedjan Ko’olau som vi har fin utsikt över. Men idag så tittade jag åt andra hållet, över kammen på vårt berg. Det var molnen som tog min uppmärksamhet när jag skulle iväg till jobbet. Tyvärr är kvaliteten på bilden inte det bästa då jag använde min mobil men hoppas ni kan se de sköna molnen ändå.

Aloha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *