Trafikanternas egna Trafikrapportering

Skrivet av matte den .

traffis_logo_bigger

Jag måste säga att folk uppför sig bättre i trafiken i Sverige än här i Hawaii. Folk är väldigt slappa trafikanter och förare här. När jag är i Sverige så använder jag mig av sajten Traffis.se för att yttra mig mot dåliga förare eller annat som händer i trafiken.

Nu gläder det mig att jag har hittat en motsvarande sajt här i USA som heter Zapatag. Det är inte den snyggaste sajten, men funkar helt ok. Kanske inte det första ni tänker på att göra när ni semestrar i Hawaii….men alltid bra att lägga till favoriterna. Traffis kanske ni har större användning av.

Statistik visar att Hawaii har 10000 seriösa olyckor per år medans Sverige bara har 3000. Dock så har Sverige fler dödsfall i trafiken – 300 dödsfall jämfört med Hawaii’s 150. Per capita ser Hawaii dock väldigt dåligt ut…..Sverige har nämligen 8 gånger så stor folkmängd som Hawaii.

Kör lugnt! Drive with Aloha!

Aloha!

Källor: Hawaii, Sverige

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© Hawaiibloggen. All rights reserved.
 Powered by poké and beer.