Skip to main content

Låt Lyft ersätta taxi och buss i Hawaii

Skrivet av matte den .

lyft

Ni kanske har hört om det privata transportsättet Uber? Men har ni hört talas om deras nya härliga underdog och konkurrent Lyft? Jag tror inte Lyft finns i Europa än, men det är på många sätt bättre än Uber. Varför?

+ Lyft är lättare att använda. Appen är väldigt bra designad och användarvänlig. Det finns inte olika transportlaternativ som på Uber….det finns bara ett och det funkar.

+ Lyft marknadsförs som ett mer vänligt och personligt alternativ. Nästan som ett sätt att träffa vänner. Du bjuds på t ex godis av chauffören.

+ Lyft håller inte på med fula tricks för att sänka värdet/ryktet på deras konkurrenter

+ Lyft anställer inte (korrupta?) insiders för att stärka deras marknadsposition

+ Lyft hotar inte deras anställda

+ Med Lyft, så blir du hämtad i en bil prydd med en rosa mustach 🙂

lyft-642x500

Givetvis är jag subjektiv. Jag har precis blivit godkänd Lyft-förare. Under ansökningssprocessen (intervju, körtest, kreditupplysning, bakgrundskontroll, etc) så träffade jag flera fantastiska människor och har bara bra saker att säga om Lyft. Så när ni är här i Hawaii så ladda ner appen och testa åk med Lyft. Det är billigare än taxi, du behöver inte ge dricks, och du betalar enkelt genom appen. Inget lurendrejeri. Vem vet, det kanske blir jag som plockar upp er. Fast troligtvis inte. Jag har ett heltidsjobb och detta blir mer en rolig extrasyssla då jag har tid…vilket inte är ofta. Men ni kan ju alltid emaila mig och bestämma tid för Lyft-färd. Då får ni ju en svensk-talande chaufför. 🙂

20140819_213235000_iOS

Aloha!

 

Kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *