OneDrive

Skrivet av matte den .

OneDrive-Logo-Header

Vet inte hur det kunde gå en månad utan ett enda inlägg. Jo, det vet jag. Jag har varit på semester och haft en satans massa att göra på jobbet. Får börja skriva om Hawaii nu igen. Men först börjar vi med en rekommendation.

Det är molnet som gäller nu för tiden. Det är väldigt bra att ha både en lokal backup samt en backup i molnet av dina filer. Om din dator skulle bli stulen eller om du behöver komma åt filer när du är hos din kompis eller på jobbet så är ju molnet väldigt smidigt.

Jag har använt de flesta molntjänster och har kommit fram till att OneDrive är nu den bättre. Dropbox är snabb men visar inte fil- och mappstorlekar. Det gör inte heller Google Drive. Med de två tjänsterna så är det också allt eller inget – du kan inte välja vilka mappar du vill synca. Sedan har vi Box och Amazon Cloud, men dom är lite krångliga och fula tycker jag. Det finns krypterad molnförvaring hos Tresorit och Mega. Jag använder faktiskt Tresorit för en del känsliga filer, men dom krånglar ibland om du synkar stora filer så man får vara vaksam.

Därmed kröner jag OneDrive som kung. Om du reggar dig via DEN HÄR LÄNKEN så hjälper du mig och Hawaiibloggen.

Surfa säkert! Aloha!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© Hawaiibloggen. All rights reserved.
 Powered by poké and beer.